Despre Noi

Home / Despre Noi

LivMaster – Cabinet Stomatologic Toplita

Dr. Ovidiu Citiriga

LivMaster este un cabinet stomatologic Toplita condus de Dr. Ovidiu Citiriga, care imbina eficient profesionalismul si eficienta pentru a putea oferi cele mai bune servicii stomatologice. Fie ca doriti o simpla consultatie sau un tratament dentar, cabinetul stomatologic LivMaster este solutia tuturor problemelor dumneavoastra dentare.

Cabinetul este modern, iar echipamentele folosite sunt de ultima generatie. De asemenea, tarifele sunt avantajoase, facand acest cabinet stomatologic Toplita o alegere corecta si economisitoare. Oferim diverse servicii stomatologice eficiente precum consultatii, extractii dentare, albire a dintilor, sau obturatii dentare.

  • Misiune

    Misiunea LivMaster este de a intrece asteptarile tuturor clientilor nostri prin combinarea eficienta a dedicarii si atentiei.

  • Viziune

    Viziunea noastra este de a fi prima alegere in domeniul stomatologiei in Toplita, prin calitatea serviciilor oferite de noi.

  • Valori

    Valorile noastre sunt profesionalismul, perspicacitatea, tratarea pacientilor cu respect, si excelenta in servicii stomatologice.